طرز تهيه سوپ ميسو با قارچ



 






  • طرز تهيه سوپ ميسو با قارچ

    طرز تهيه سوپ ميسو با قارچ


    سوپ ميسو با قارچ يکي از سوپ هاي معروف ژاپن است که بسيار لذيذ و سرشار از فايده نيز مي باشد. در ادامه به شرح مواد لازم، طرز تهيه و مي پردازيم. با ما همراه باشيد.


    مواد لازم براي تهيه سوپ ميسو با قارچ



    • 4 فنجان آب گوشت ارگانيک يا آب

    • 2 قاشق غذاخوري ميسو سفيد جا افتاده

    • 2 فنجان قارچ تازه يا ½ فنجان قارچ خرد شده ي خشک شده ،

    • يک عدد پياز بزرگ زرد يا قرمز، خرد شده

    • دو حبه حبه سير ميخک، به صورت خرد شده يا له شده

    • 1-2 قاشق چايخوري زنجبيل رنده شده

    • 2 فنجان سبزيجات ريز خرد شده

    • دو قاشق غذاخوري آمينوي نارگيل (آب نارگيل)


    دستورالعمل پخت سوپ ميسو با قارچ:


    در يک قابلمه متوسط، آب گوشت و يا آب را بر روي شعله متوسط حرارت دهيد.



    • پس از اينکه به جوش آمد، حدود نصف فنجان از ان را برداريد.

    • سپس ميسوي سفيد را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا به طور کامل يکدست شود.

    • مخلوط ميسو به همراه قارچ، پياز، سير، زنجبيل، آمينو يا آب نارگيل و حبه هاي سير را به قابلمه اضافه کنيد و بگذاريد تا به جوش بيايد.

    • بعد از اينکه به جوش آمد، گاز را روي حرارت کم تنظيم کنيد و بگذاريد با اين حرارت 20 دقيقه به آرامي بجوشد.


    اگر قبلاً در يک رستوران ژاپني غذا خورده باشيد ، احتمال زيادي وجود دارد که قبلاً سوپ ميسو خورده باشيد ، چرا که اغلب سوپ ميسو به عنوان يک پيش غذا در رستوران هاي ژاپني سرو مي شود.


    شما مي توانيد به راحتي اين سوپ مقوي و خوشمزه را در خانه درست کرده و نوش جان کنيد.


    آنچه که اين دستور العمل سوپ ميسو را بسيار مغذي مي کند ، ميسوي سفيد است که آن هم از سويا ساخته مي شود. در حالي که ممکن است به خاطر تخمير سويا طرفدار سويا نباشيد ، اما ميسو داراي مزاياي پروبيوتيکي است. يکي از بهترين دلايلي که پخت اين سوپ در خانه توصيه مي شود، اين است که با درست کردن آن در خانه مي توانيد تمام افزودني هاي غيرمجازي که رستوران ها به آن اضافه مي کنند، جلوگيري کنيد.


    اين دستور العمل سوپ ميسو با قارچ حتي به عنوان يک تونيک گرم هنگام سرماخوردگي نيز بسيار مفيد و دلچسب است ، چرا که زنجبيل حاوي خصوصيات تقويت کننده سيستم ايمني است.


    سوپ ميسو ژاپني


    بياييد با گرم کردن آب گوشت شروع کنيم. آب هم خوب است ، اما آب گوشت طعم دلپذيري به اين دستور العمل خواهد داد. هنگامي که آب گوشت مخلوط شد ، نيمي از فنجان آن را با دقت برداريد. سپس ، در يک کاسه کوچک ، آن را همراه با ميسو به خوبي ترکيب کنيد و بعد مخلوط ميسو و آب گوشت را به قابلمه بازگردانيد. پس از 20 دقيقه حرارت دادن قابلمه، سوپ قارچ شما آماده است!.


    سوپ قارچ و ميسو غذاي ژاپني


    نکته: قبل از تهيه اين سوپ زنجبيل تازه را منجمد کنيد. با ايم کار خيلي راحت تر رنده خواهد شد.


    اين دستور تهيه سوپ ميسو با قارچ را مي توانيد با سليقه خودتان تنظيم کنيد. به عنوان مثال ، ما مشخص نکرده ام که در اينجا از چه نوع قارچي استفاده شود زيرا همه انواع قارچ طعم فوق العاده اي در اين سوپ دارند. اگر طرفدار غذاهاي تند و فلفلي هستيد، افزودن فلفل قرمز به اين سوپ دلچسب، فوق العاده خواهد بود.


    همچنين بخوانيد: طرز تهيه سوپ قارچ

    در صورتي که سوپ ميسو حاوي سويا باشد، آيا براي سلامتي مفيد است؟


    وجود سويا يک موضوع بحث ‌برانگيز است، و برخي از افراد وجود سويا در غذا را دوست ندارند. اين در حالي است که امروزه سويا به عنوان “غذاي سالم” شناخته مي ‌شود و بنابراين به محصولات فرآوري شده متعدد به ويژه چيزهايي مثل سبزيجات بسته ‌بندي ‌شده، شير سويا، ماست سويا و … اضافه مي‌ شود. همچنين سويا جز اصلي در روغن سويا و پودر پروتئين سويا نيز هست. اما در حالي که سويا مي تواند فوايد زيادي داشته باشد، شواهد نشان مي‌ دهند که بايد از برخي از انواع سويا نيز اجتناب شود.


    آيا مصرف سويا براي شما بد است؟ اکثر سوياهايي که امروزه در محصولات تجاري مورد استفاده قرار مي گيرد ، از نوع سنتي که در ژاپن و ساير مناطق آسيا مصرف مي شود ، فاصله دارد. درصد بسيار بالايي از سويايي که امروزه در ايالات متحده مي کند به فروش مي رسد، از نظر ژنتيکي اصلاح شده است . بنابراين ، اين انواع سويا مزاياي ذکر شده در مورد سوياي فرآوري نشده، را ندارند.


    براساس گزارشي در سال 2013 که در مجله تغذيه منتشر شده است ، اعتقاد بر اين است که منبع سويا و مراحل پردازش مورد استفاده در تهيه محصولات سويا از جنبه هاي مهمي هائز اهميت هستند. و عمدتا دليل آن، تأثيرات قابل توجهي در محتواي برخي زير واحد هاي پروتئين آن و ” مواد مغذي “موجود در سويا است. در همين گزارش به نگراني هاي احتمالي ايمني ناشي از افزايش مصرف محصولات سويا نيز اشاره شده است.


    اثرات منفي محصولات سويا در عملکرد تيروئيد و توليد مثل و همچنين ابتلا به انواع خاصي از سرطان ها، مشاهده شده است.


    به طور کلي ، داده هاي موجود در مورد خطرات سويا تا حدودي متناقض يا ناکافي است (به همين دليل اين موضوع همچنان به شدت مورد بحث و تحقيق قرار دارد) ، اما فوايد سلامتي مصرف پروتيين سويا يا محصولات لبني ايزوله شده اصلا مورد حمايت نيستند.


    آنچه ميسو را از سويا جدا مي کند، اين است که اين ماده منبع تخمير سويا است. وقتي دانه هاي سويا تخمير مي شوند ، محصولي کاملاً متفاوت از خود سويا توليد مي شود. محصولات سويا با تخمير ارگانيک مانند ميسو ، تمپه يا ناتو تنها انواع سويا هستند که حاصل تخمير سويا هستند، به همين دليل مصرف اين محصولات را توصيه مي کنيم.




    و اما سخن پاياني …


    با توجه به مواد موردنياز و مراحل پخت سوپ ميسو با قارچ، متوجه مي شويد که اين يک غذاي ساده و دلچسب و در عين حال بسيار مقوي است.در پايان اميدواريم که اين دستورالعمل برايتان مفيد بوده باشد و توانسته باشيم بو و طعمي دلپذير به شما هديه کنيم. نوش جان.







مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آبکاری کروم tavizepanjareh closed James هُوَ طَرید Julie گردشگری اوج موج خلاصه کتاب روش تحقیق در مدیریت احمدی و صالحی pdf pixfile Pamela